Συγκολλητές Αλουμινίου και Λαμαρίνας στη Φινλανδία

Συγκολλητές Αλουμινίου και Λαμαρίνας στη Φινλανδία

 

Ενδιαφέρεστε για μόνιμη θέση με σταθερές εβδομαδιαίες ώρες εργασίας, καλά επιδόματα και μπόνους σε μια τέλεια ατμόσφαιρα και ως μέλος μιας πολυπολιτισμικής ομάδας που στοχεύει σε ένα καθαρότερο μέλλον; Η Škoda Transtech αναζητά συγκολλητές αλουμινίου και λαμαρίνας για την ομάδα της στο Kainuu,   Φινλανδία.

Στη Φινλανδία θα ζείτε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, γεμάτο φυσικές ομορφιές. Οι περιφέρειες της Φινλανδίας είναι ιδανικές για όσους ενδιαφέρονται για ευκαιρίες αναψυχής, προσφέροντας αρκετές δραστηριότητες στον χώρο του πολιτισμού και της άθλησης, και είναι καταπληκτικές περιοχές για την ανατροφή των παιδιών. Υπάρχουν εξαιρετικά σχολεία και πολλές διαφορετικές επιλογές από δομές ημερήσιας φροντίδας για μικρά παιδιά. Η στέγαση στο Kainuu είναι φθηνότερη απ' ό,τι στις αστικές περιοχές και η πρόσβαση στις μεγαλύτερες πόλεις, που βρίσκονται σε απόσταση μίας ώρας με το αυτοκίνητο, είναι εύκολη. Η Φινλανδία έχει ένα εξαιρετικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων χωρών παγκοσμίως σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση.

Είστε:

Έμπειρος συγκολλητής αλουμινίου ή λαμαρίνας με προηγούμενη εμπειρία σε εργασίες συγκόλλησης αεροσκαφών, ρομπότ, δεξαμενόπλοιων, υποβρυχίων ή διαστημόπλοιων;

Λάτρης της φύσης: ψάρεμα, κατασκήνωση, ορειβασία και πολλά άλλα;

Εάν ναι, τότε θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε ως εργαζόμενο στη Škoda Transtec στη Φινλανδία!

Ο πελάτης μας, η Škoda Transtech, ειδικεύεται στην κατασκευή τραμ χαμηλού δαπέδου και διώροφων σιδηροδρομικών οχημάτων. Το Otanmäki Works είναι ένα από τα σημαντικότερα μηχανουργεία στη Φινλανδία και χρησιμοποιεί συνολικά 7.000 με 13.000 τόνους ατσάλι τον χρόνο. Το εύρος εξειδίκευσης του μηχανουργείου είναι εκτεταμένο. Η σειρά προϊόντων εστιάζει σε απαιτητικά προϊόντα συγκόλλησης και μηχανουργίας, τα οποία παραδίδονται ως πλήρως εξοπλισμένα και δοκιμασμένα, έτοιμα προς χρήση κατά την απαίτηση του πελάτη. Η μονάδα διαθέτει ειδική τεχνογνωσία σε ανοξείδωτες, ανθεκτικές στα οξέα και αλουμινένιες δομές. Συμμετέχοντας στην πολυεθνική ομάδα συγκολλητών#smartarctic, κάνετε και μια καθημερινή φιλική προς το περιβάλλον επιλογή προάγοντας τα δημόσια μέσα μεταφοράς. Η Škoda Transtechεγγυάται ένα μεγάλο αριθμό παραγγελιών για πολλά χρόνια και έτσι δεν θα υπάρξει έλλειψη δουλειάς στο εγγύς μέλλον ή ακόμα και μεταγενέστερα.

Τι προσφέρει η Škoda Transtech:

Μόνιμη θέση με χρόνο εργασίας 38 ώρες και 20 λεπτά την εβδομάδα.

Μηνιαίο μισθό, με αρχικό μηνιαίο μισθό από 2.200 € έως 2.600 €.

Αποζημίωση για άβολες ώρες εργασίας (βράδια, Σαββατοκύριακα, νύχτες, αργίες και υπερωρίες), οι οποίες πληρώνονται επιπλέον του βασικού μηνιαίου μισθού.

Μπόνους που βασίζεται στην απόδοση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, το οποίο καταβάλλεται επιπλέον του βασικού μηνιαίου μισθού.

5 εβδομάδες το χρόνο άδεια και μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα ελεύθερη περίπου κάθε μήνα, και τα δύο με πλήρη μισθό

Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης είτε μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων και της κατάρτισης είτε μέσω εκπαίδευσης σε θέματα ηγεσίας ομάδων και διοικητικών θέσεων.

Διαδικασία υποδοχής και παρουσίασης των νέων καθηκόντων και ευθυνών σας όταν αρχίσετε να εργάζεστε.

Ευελιξία στα εργασιακά καθήκοντα και στον χρόνο εργασίας.

Ένας μακρύς κατάλογος από άλλα προνόμια που προσφέρονται σε όλους τους υπαλλήλους, όπως κουπόνια για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ασφάλιση και προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης από ιδιωτικό φορέα παροχής υγειονομικής φροντίδας, εξατομικευμένα σχέδια ευημερίας κ.λπ.

...και ακόμη περισσότερα:

Όλες οι συμβάσεις είναι σε συμμόρφωση με τη συνεργατική συμφωνία της βιομηχανίας της τεχνολογίας και το εργατικό δίκαιο της Φινλανδίας.

Οι ευθύνες σας είναι:

Να διαβάζετε τα σχεδιαγράμματα και τα σχέδια.

Να ακολουθείτε τις οδηγίες εργασίας και διάφορες διαδικασίες συγκόλλησης.

Να επιλέγετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ή μέθοδο συγκόλλησης με βάση τις απαιτήσεις.

Να τοποθετείτε τα εξαρτήματα προς συγκόλληση σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Να προβαίνετε σε συγκόλληση εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας χειροκίνητο εξοπλισμό συγκόλλησης σε διάφορες θέσεις (κάθετα, οριζόντια ή πάνω από το κεφάλι).

Να δοκιμάζετε και να ελέγχετε τις συγκολλημένες επιφάνειες και δομές για τυχόν ελαττώματα.

Να διατηρείτε τον εξοπλισμό σε κατάσταση που να μη διακινδυνεύεται η ασφάλεια.

​​​Από εσάς αναμένουμε τα ακόλουθα:

Να έχετε τουλάχιστον 3 έως 5 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στη συγκόλληση αεροσκαφών, διαστημόπλοιων, ρομπότ, τραμ, δεξαμενόπλοιων (καυσίμων) ή υποβρυχίων ως συγκολλητής αλουμινίου ή λαμαρίνας.

Να έχετε προηγούμενη εμπειρία σε εργασίες λαμαρίνας (η συγκόλληση αλουμινίου και οι ενώσεις συγκόλλησης θεωρούνται υποχρεωτικές).

Να γνωρίζετε αρκετά καλά την αγγλική γλώσσα.

Να έχετε προηγούμενη εμπειρία στη χρήση ποικιλίας εξοπλισμού συγκόλλησης και διαδικασίες (ειδικότερα, αποτιμάται η εκτεταμένη εμπειρία σε MIG / MAG).

Να έχετε την ικανότητα να διαβάζετε και να ερμηνεύετε τεχνικά έγγραφα και σχέδια και εξαιρετική γνώση των σχετικών προτύπων ασφάλειας.

Να έχετε επαγγελματική πιστοποίηση (π.χ. πιστοποιητικό συγκόλλησης AWS) ή και άλλα προσόντα συγκόλλησης (π.χ. διπλώματα επαγγελματικής κατάρτισης).

Να έχετε την ικανότητα και τα κίνητρα ώστε να δεσμευτείτε για μόνιμη μετακόμιση στη Φινλανδία για σκοπούς διαμονής και εργασίας.

Σημείωση: Θα λάβουμε υπόψη και συγκολλητές χωρίς τυποποιημένη κατάρτιση εφόσον γνωρίζετε πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και έχετε προηγούμενη εργασιακή εμπειρία που να αποδεικνύεται με συστατικές επιστολές και δείγματα εργασίας που μπορούν να προσκομιστούν έπειτα από αίτημα.

Η μετακόμιση σε μια νέα χώρα είναι ένα μεγάλο βήμα και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και εύκολο. Θα σας υποστηρίξουμε σε όλο το ταξίδι από την αρχή μέχρι την εγκατάσταση στη νέα κατοικία, χώρα και θέση εργασίας σας.

Ομαλή προσγείωση:

Ένα προσωπικό σχέδιο προσαρμογής που θα περιλαμβάνει βοήθεια σε σχέση με όλα τα επίσημα έγγραφα και τις τοπικές εγγραφές.

Η ζωή στο Kainuu:

Αναζήτηση κατοικίας και βοήθεια στην οικοδόμηση τοπικών δικτύων, εξεύρεση χόμπι κ.λπ.

Φροντίδα για την οικογένειά σας:

Υποστήριξη συζύγου και βοήθεια για την οργάνωση των σχολείων και την καθημερινή φροντίδα των παιδιών σας.

Για να βεβαιωθούμε ότι θα νιώθετε σπίτι σας, θα καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για να βρούμε την καλύτερη ταύτιση τόσο για εσάς όσο και για τον εργοδότη σας.

Γι' αυτό τον λόγο η διαδικασία μας περιλαμβάνει αρκετά βήματα με καθοδήγηση και δωρεάν επίσκεψη στη Φινλανδία για ένα είδος διακοπών σχετιζόμενων με εργασία. :)

 

Ο οδικός χάρτης σας για τη Φινλανδία:

Ιούνιος-Ιούλιος:

Δεχόμαστε όλες τις αιτήσεις.

Ιούλιος:

Προσκαλούμε επιλεγμένους υποψήφιους στην πρώτη τους συνέντευξη. Η συνέντευξη διενεργείται μέσω των εφαρμογών Teams, Skype ή WhatsApp και ελπίζουμε ότι θα συνδεθούμε μαζί σας μέσω βίντεο. Τα άτομα που παίρνουν συνέντευξη μπορούν να πάρουν την πρώτη συνέντευξη σε μια από τις ακόλουθες γλώσσες: αγγλικά, ελληνικά, ισπανικά ή σουηδικά. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας εάν έχετε κάποια προτίμηση.

Αύγουστος:

Κατά την περίοδο μεταξύ 2 και 27 Αυγούστου θα σας καλέσουμε σε μια συνέντευξη με τον εργοδότη. Η συνέντευξη θα διενεργηθεί μέσω Teams και ελπίζουμε ότι θα συνδεθούμε μαζί σας μέσω βίντεο. Εάν νιώθετε ότι θα χρειαστείτε βοήθεια με τη γλώσσα, θα είναι παρών και διερμηνέας.

Σεπτέμβριος:

Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα προσκληθούν σε μια πρώτη επίσκεψη στο Kainuu, Φινλανδία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τους χώρους της Otamäki Works, να γνωρίσετε αυτοπροσώπως τον μελλοντικό εργοδότη σας, να συμμετάσχετε σε δοκιμές ποιότητας συγκόλλησης και να υποβληθείτε στα υποχρεωτικά τεστ πυρασφάλειας και ασφάλειας στην εργασία. Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση των τεστ σας θα λάβετε μια προσφορά σύμβασης εργασίας.

Οκτώβριος:

Με την αποδοχή της σύμβασης εργασίας αναμένουμε από εσάς και την οικογένειά σας να μετακομίσετε στη Φινλανδία στις αρχές Οκτωβρίουκαι να ξεκινήσετε τη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε κατοικία, σχολεία και δομές ημερήσιας φροντίδας για τα παιδιά σας, καθώς και κατάλληλο πρόγραμμα υποδοχής ή ένταξης για τη/τον σύζυγό σας.

Σας ενθουσιάζει αυτή η ευκαιρία; Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή; Είστε έτοιμοι για μια αλλαγή;

 

Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ