Στις 17 Φεβρουαρίου η 2η εκδήλωση “JobReady by DYPA”

Στις 17 Φεβρουαρίου η 2η εκδήλωση “JobReady by DYPA”

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση “JobReady by DYPA” το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2 ΤΚ 10437, Αθήνα, στάση μετρό Μεταξουργείο), από τις 10:00 έως τις 18.00.

Σε συνέχεια των νέων δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών συμβουλευτικής προετοιμασίας όσων αναζητούν εργασία για την ταχύτερη και αποτελεσματική ένταξή τους στην αγορά εργασίας, η ΔΥΠΑ υλοποιεί την νέα σειρά εκδηλώσεων συμβουλευτικών υπηρεσιών «JobReady by DYPA».

Μετά την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση τον Νοέμβριο, της οποίας οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους, η συνέχιση της δράσης έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας και κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops και ομιλίες από εξειδικευμένους συμβούλους της ΔΥΠΑ, καθώς και από εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν:

  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Βελτίωση βιογραφικού
  • Προετοιμασία συνεντεύξεων
  • Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας
  • Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας
  • Διαμόρφωση business plan

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki

Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τον ιστότοπο  https://www.dypa.gov.gr

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου