Θέσεις εργασίας προσωπικού ασφαλείας και χρηματαποστολών (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών & Νάξος)

Μεγάλη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας αναζητά:

  • Συνοδούς χρηματαποστολών για τη Νάξο. Η θέση αφορά σε 8ωρη πρωινή ή απογευματινή απασχόληση με βασική αρμοδιότητα τη μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία. Απαραίτητα Προσόντα: 1) Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ ν. 2518/97 (Security) 2) Απολυτήριο Λυκείου 3) Βασικές γνώσεις Αγγλικών και 4) Βασικές γνώσεις Η/Υ. Παρέχεται ανταγωνιστικός μισθός, ώστε να καλύπτεται και το κόστος ενοικίασης οικίας από τον ίδιο τον υποψήφιο, εφόσον προτίθεται να μετεγκατασταθεί άμεσα στη Νάξο. 
  • Οδηγούς χρηματαποστολών για τη Νάξο. Η θέση αναφέρεται σε 8ωρη πρωινή ή απογευματινή απασχόληση με βασική αρμοδιότητα την οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από τους πελάτες τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία. Απαραίτητα Προσόντα: 1) Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ ν. 2518/97 (Security) 2) Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας (ερασιτεχνικό) για τους Οδηγούς 3) Απολυτήριο Λυκείου και 4) Βασικές γνώσεις Αγγλικών 5) Βασικές γνώσεις Η/Υ.  Παρέχεται ανταγωνιστικός μισθός, ώστε να καλύπτεται και το κόστος ενοικίασης οικίας από τον ίδιο τον υποψήφιο, εφόσον προτίθεται να μετεγκατασταθεί άμεσα στη Νάξο.
  • Ελεγκτές Ασφαλείας Αερομεταφορών (Screeners) για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" Η εργασία έχει ως αντικείμενο τη σωματική έρευνα των επιβατών και τον έλεγχο των χειραποσκευών τους, βάσει του Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας. Ο/Η Ελεγκτής/τρια διασφαλίζει ότι επιβάτες και αντικείμενα που εισέρχονται στην αποστειρωμένη ζώνη του Αεροδρομίου έχουν ελεγχθεί. Η έρευνα διενεργείται με τη χρήση ανιχνευτή μετάλλων, ακτινοσκοπικής συσκευής (X-Ray), ανιχνευτών εκρηκτικών υλών, καθώς και με μεθόδους δια χειρός φυσικών ελέγχων. Η θέση αναφέρεται σε εργασία αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, σε βάρδιες (Πρωινά -Απογευματινά - Βραδινά ωράρια), σε πενθήμερη βάση (40 ώρες/εβδομάδα). Απαραίτητα Προσόντα: 1) Κάτοχος άδειας Υπηρεσιών Ασφαλείας Security (εάν δεν υπάρχει, παρέχεται συνδρομή από την εταιρεία για την έκδοσή της 2) Απολυτήριο Λυκείου 3) Καλή γνώση Αγγλικών 4) Καλή επικοινωνία και 5) Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες. Η εταιρεία προσφέρει: α) ανταγωνιστικό μισθό βάσει εμπειρίας και προϋπηρεσίας β) επιπλέον αποδοχές σε μηνιαία βάση γ) επίδομα ύψους 300 ευρώ, με το πέρας των 5 πρώτων μηνών συνεργασίας δ) πλήρη Ασφάλιση και επιπλέον ιδιωτική Ασφάλεια Ζωής ε) πλήρη κάλυψη κόστους εκπαίδευσης και πιστοποίησης (αξίας άνω των 600 ευρώ) για τη θέση Ελεγκτή Ασφαλείας Αερομεταφορών (αφορά υποψήφιους/ες που δεν έχουν την πιστοποίηση) στ) Άριστο περιβάλλον εργασίας με συνεχή εκπαίδευση ζ) Προοπτικές σταδιοδρομίας στον μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις εργασίας και θεωρείτε ότι ταιριάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: biografiko@dypa.gov.gr με ένδειξη στο θέμα "ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 89", την ειδικότητα και τον τόπο παροχής εργασίας (π.χ. Οδηγός χρηματαποστολών, Νάξος). Σε διαφορετική περίπτωση, το βιογραφικό σας δεν θα μπορεί να αξιοποιηθεί.