Θέσεις εργασίας στελεχών πωλήσεων και άλλων ειδικοτήτων σε μεγάλη εταιρεία για τη Δυτική Ελλάδα (Αχαϊα, Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο) και τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου

Μεγάλη επιχείρηση κτηνιατρικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων αναζητά για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Αχαϊα και Ήπειρο) και της Θεσσαλονίκης (ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου) στελέχη πωλήσεων, με πτυχίο Τ.Ζ.Π., κτηνιάτρου ή βιολόγου, προϋπηρεσία στις πωλήσεις και καλή γνώση αγγλικών. Προσφέρεται bonus αναλόγως των προσόντων και της διάθεσης για αποδοτικότητα και επίτευξη στόχων.

Επιπλέον, για τις εγκαταστάσεις της Σίνδου ζητείται βοηθός αποθήκης με πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών συστημάτων, ιδίως ERP SOFTONE, καθώς και άτομο για το τμήμα ενωτίων, κατά προτίμηση απόφοιτος θετικών επιστημών, με πολή καλή γνώση Η/Υ.

Εάν πιστεύετε ότι οι θέσεις προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με απαραίτητη αναγραφή στο θέμα "Κωδικός Θέσης 36" και την ειδικότητά σας. Σε διαφορετική περίπτωση το βιογραφικό σας δεν θα μπορεί να αξιοποιηθεί.